Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Return Return Return Tocht

16 april 2020 om 20:00 - 17 april 2020 om 06:00

De Kroegen tocht Brabant – Utrecht

Traditiegetrouw kun je de JS misschien niet noemen, maar zo nu en dan zijn er tradities die je toch echt niet kunt missen. De kroegentocht elk halfjaar georganiseerd door de Jonge Socialisten Brabant en Utrecht is wellicht één van die tradities. Eentje die je niet zomaar aan je voorbij kan laten gaan.

 

Elke zes maanden (ongeveer) organiseert zowel de JS Utrecht als de JS Brabant een kroegentocht waar de andere afdeling te gast is. Zo maken we kennis met de zowaar kleine maar bestaande cultuurverschillen van de afdelingen en de provincies. Een nobele taak waar het soms niet vervelend is om bij gestaan te worden door een toepasselijke en gematigde hoeveelheid drank.

In november was het aan ons, toen stelde Utrecht de kroegen ten toon aan onze Corona-Kameraden, nu is het aan de afdeling uit de mooiste provincie van Nederland – Beginnend met een “B” – om ons kennis te laten maken met het stedelijke nachtleven in het zuiden. En zo de kroegen der Brabant bloot te stellen aan ons, de buitenstaanders.

Wil jij dit nou niet missen? En wil je samen met onze Utrecht delegatie afreizen naar de naar hun zeggen “mooiste afdeling van het land“? Schroom dan niet om dat te doen! Lijkt het je ook handig om een slaapplek te bemachtigen binnen de provinciegrenzen waar je een avond gaat stappen? Laat het dan even weten bij Lukas (afdeling Brabant) of Kiki (afdeling Utrecht).

Tot in Tilburg!

Gegevens

Begin:
16 april 2020 om 20:00
Einde:
17 april 2020 om 06:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Jonge Socialisten Brabant
E-mail:
jsbrabant@js.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tilburg
Tilburg, Brabant Nederland + Google Maps
Jonge Socialisten in de PvdA