2018 – 2019

Bestuur

Insert inleiding van voorzitter

Voorbeeld: Het afdelingsbestuur van 2018 – 2019, toen rechts Nederland oprukte en Forum een enorme winst boekte tijdens de provinciale staten verkiezingen liet de JS aan Utrecht nog altijd haar sociale rode geluid horen. Dit onder andere leidde tot het verkiezen van Utrechtse sociaal democraat Agnes Jongerius in Europa.

Het bestuur presenteerde tijdens hun najaars-ALV het beleidsplan hieronder voor het tweede deel van hun bestuursperiode.Beleidsplan JS Utrecht 2018-2019Beleidsplan-JS-Utrecht-2018-2019.pdf

Bestuursleden

Hier onder vertellen de bestuursleden kort hoe ze de tijd in het afdelingsbestuur van de JS Utrecht hebben ervaren.

  • Joachim CornieljeJoachim CornieljeSecretaris Hey JS’ers, De meeste van jullie kennen mij waarschijnlijk wel maar voor degene die mij niet kennen: ik ben Joachim. Ik ben 23 jaar en studeer Sociologie in het mooie Utrecht. Ik woon in een studentenhuis op de Ina Boudier-Bakkerlaan. Ik ben tevens twee jaar voorzitter geweest van onze afdeling en wil nu graag nog een jaartje onze afdeling verder helpen als secretaris van JS Utrecht. Mijn voornaamste doel zou zijn banden aan te halen met de Partij van de Arbeid Utrecht aangezien dat iets is wat vaak een beetje blijft liggen. Als je vragen, opmerkingen of ideeën hiervoor hebt kan je altijd contact opnemen met mij. Hopelijk zie ik je snel op een van onze activiteiten! Joachim
  • Roos HofstraRoos HofstraMijn naam is Roos hofstra en ik volg nu de onderzoeksmaster van Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU. Ik ben twee jaar actief geweest als secretaris voor de Jonge socialisten Utrecht en ben nu terug als algemeen bestuurslid. Politiek is voor jongeren erg interessant en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom wil ik dit jaar zo veel mogelijk jongeren bereiken en betrekken bij de politiek. Je kan me altijd mailen of aanspreken bij een van onze activiteiten. Hopelijk tot snel!
  • Annabelle RemmerswaalAnnabelle RemmerswaalPenningmeesterHi allemaal! Ik ben Annabelle Remmerswaal en ik studeer Geschiedenis in onze prachtige stad Utrecht. Naast deze studie ben ik vrijwilliger bij enkele organisaties. Deze ervaringen brachten en brengen mij dichter bij allerlei mensen in de samenleving. Deze samenleving wordt gevormd door onze huidige politiek. De politiek is daarom bijzonder en belangrijk. Ik besefte dat ik meer met politiek aan de slag wilde gaan en ben een aantal jaar geleden lid geworden van de JS. Dit is mijn tweede jaar als bestuurslid van de JS Utrecht. Als penningmeester wil ik anderen bewust maken van politiek en aan de slag gaan met hen die al met politiek bezig zijn. Ik draag daarom mijn steentje bij om leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Kom eens langs bij onze activiteiten; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
  • Youri EijsinkYouri EijsinkAlgemeen bestuurslidHoi! Ik ben Youri Eijsink, 20 jaar en al een aantal jaartjes lid van de JS. Afgelopen jaar ben ik actief geweest voor de PvdA-afdeling Hof van Twente. Nu zit ik opnieuw in het bestuur van de JS Utrecht en hoop ik er samen weer een mooi jaar van te maken. Zodat iedereen met plezier naar deze gezellige en leerzame vereniging kan komen.
  • Judy OkkingaJudy OkkingaAlgemeen bestuurslidMijn naam is Judy Okkinga, ik ben 23 jaar en studeer Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie sociaal-groene Wageningen en woon nu 5 jaar met veel plezier in Utrecht. Afgelopen jaar heb ik mogen proeven aan de politiek door mij in te zetten voor de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen in Utrecht. Hierdoor ben ik enthousiast geworden om in het bestuur bij de Jonge Socialisten te gaan en deze stad mooier, sterker en bovenal socialer te maken!
Jonge Socialisten in de PvdA