2019 – 2020

Huidig bestuur

Insert inleiding van voorzitter

Voorbeeld: Het afdelingsbestuur van 2019 – 2020, in tijden waar de PvdA terug komt van negen zetels in de tweede kamer naar een enorme winst bij de Europese verkiezingen door Frans Timmermans. Strijd de JS Utrecht door voor een socialer en rechtvaardiger Utrecht.

Het bestuur presenteerde tijdens hun najaars-ALV het beleidsplan hieronder voor het tweede deel van hun bestuursperiode.Beleidsplan JS Utrecht 2019-2020Beleidsplan-JS-Utrect-2019-2020.pdf

Bestuursleden

Hier onder vertellen de bestuursleden kort hoe ze de tijd in het afdelingsbestuur van de JS Utrecht hebben ervaren.

  • Kiki LemmensKiki LemmensVoorzitterBeste lezer, Mijn naam is Kiki Lemmens, en ik studeer Liberal Arts & Sciences in Utrecht. Tegenwoordig mag ik mijzelf de voorzitter van de JS Utrecht noemen, iets wat ik een hele grote eer vind. Begin 2014 ben ik lid geworden van onze prachtige vereniging, en heb daar nooit spijt van gekregen. In mijn ogen is de JS een groep vol met gezellige, lieve, open en ruimdenkende mensen. Ik heb er heel veel zin in om met al deze mensen er een top jaar van te gaan maken, met zowel inhoudelijke als gezellige evenementen. Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd bereiken via zowel telefoon als mail.
  • Rinus van HofweegenRinus van HofweegenVice-voorzitter/SecretarisHi, mijn naam is Rinus. Van de PvdA en de JS ben ik lid geworden omdat ik de idealen die ik nastreef voor een belangrijk deel terugvind bij deze organisaties. Een socialere wereld waarin mensen gelijk zijn en de zelfde kansen krijgen is iets waarvoor ik mij wil inzetten. Zowel binnen als buiten de JS probeer ik hieraan bij te dragen door maatschappelijk betrokkenheid en interesse in de politiek onder aandacht te brengen bij zowel jongeren als ouderen. Dit doe ik met plezier, zo ook het komende jaar, vanuit mijn rol als bestuurslid.
  • Annabelle RemmerswaalAnnabelle RemmerswaalPenningmeesterHi allemaal! Ik ben Annabelle Remmerswaal en ik studeer Geschiedenis in onze prachtige stad Utrecht. Naast deze studie ben ik vrijwilliger bij enkele organisaties. Deze ervaringen brachten en brengen mij dichter bij allerlei mensen in de samenleving. Deze samenleving wordt gevormd door onze huidige politiek. De politiek is daarom bijzonder en belangrijk. Ik besefte dat ik meer met politiek aan de slag wilde gaan en ben een aantal jaar geleden lid geworden van de JS. Dit is mijn tweede jaar als bestuurslid van de JS Utrecht. Als penningmeester wil ik anderen bewust maken van politiek en aan de slag gaan met hen die al met politiek bezig zijn. Ik draag daarom mijn steentje bij om leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Kom eens langs bij onze activiteiten; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
  • Eefje CorbeekEefje CorbeekAlgemeen bestuurslidHi! Ik ben Eefje Corbeek, 20 jaar oud en studeer geschiedenis aan de UU. Afgelopen zomer ben ik lid geworden van de JS, omdat ik iets wilde gaan doen met mijn politieke interesses. Door de open sfeer, gezellige mensen en inhoudelijke activiteiten, besloot ik om me meer in te gaan zetten voor de vereniging. Als algemeen bestuurslid hou ik me voornamelijk bezig met online zichtbaarheid en promotie. Ik heb erg veel zin om er een mooie tijd van te gaan maken. Spreek me gerust een keer aan op een van onze activiteiten, want ik ben altijd wel in voor een praatje. Tot dan! Groetjes, Eefje
  • Aisa AngelAisa AngelAlgemeen bestuurslidHoi mijn naam is Aisa Angel, ik ben 20 jaar en ik rond momenteel mijn laatste jaar van mijn opleiding toerisme & reactie af aan het ROC van Amsterdam. Het resterende gedeelte van het jaar vervul ik de functie van algemeen bestuurslid leden binnen deze afdeling. In het dagelijks leven hou ik me bezig met horeca en verschillende taken. Mijn doel is: Ik wil iedereen een keertje gesproken hebben. Verwacht mij in te zien op de borrel, spreek me aan als je me ziet lopen en stuur me vooral een appje.
Jonge Socialisten in de PvdA