Afloop ALV 12 december 2019

Het verloop van de algemene leden vergadering van 12 december 2019

Najaars ALV JS Utrecht

Het verloop van de ALV

In het Marinus Ruppertgebouw kwam iedereen bijeen voor de algemene leden vergadering van de Jonge Socialisten Utrecht. De ALV werd geopend nadat het quorum was bereikt. Waarna als eerste het beleidsplan van het bestuur werd gepresenteerd, voor de tweede helft van de bestuursperiode, door de voorzitter (Kiki). Hierin stonden de plannen en voornemens van het bestuur voor het komende half jaar voor de afdeling. Ook werden de financiën besproken en de begroting gepresenteerd door Annabelle. Nadat dit alles was vastgesteld en vragen waren behandeld kon er worden overgegaan op de verkiezing van twee nieuwe bestuursleden.

Aisa Angel en Eefje Corbeek waren verkiesbare kandidaten voor de functie algemeen bestuurslid. En zijn na een stemming beide geïnstalleerd in het bestuur. Ze stellen zich hier onder kort voor:

  • Eefje CorbeekEefje CorbeekAlgemeen bestuurslidHi! Ik ben Eefje Corbeek, 20 jaar oud en studeer geschiedenis aan de UU. Afgelopen zomer ben ik lid geworden van de JS, omdat ik iets wilde gaan doen met mijn politieke interesses. Door de open sfeer, gezellige mensen en inhoudelijke activiteiten, besloot ik om me meer in te gaan zetten voor de vereniging. Als algemeen bestuurslid hou ik me voornamelijk bezig met online zichtbaarheid en promotie. Ik heb erg veel zin om er een mooie tijd van te gaan maken. Spreek me gerust een keer aan op een van onze activiteiten, want ik ben altijd wel in voor een praatje. Tot dan! Groetjes, Eefje
  • Aisa AngelAisa AngelAlgemeen bestuurslidHoi mijn naam is Aisa Angel, ik ben 20 jaar en ik rond momenteel mijn laatste jaar van mijn opleiding toerisme & reactie af aan het ROC van Amsterdam. Het resterende gedeelte van het jaar vervul ik de functie van algemeen bestuurslid leden binnen deze afdeling. In het dagelijks leven hou ik me bezig met horeca en verschillende taken. Mijn doel is: Ik wil iedereen een keertje gesproken hebben. Verwacht mij in te zien op de borrel, spreek me aan als je me ziet lopen en stuur me vooral een appje.

Ben je benieuwd naar de plannen van het bestuur voor het komende half jaar?

Lees dan vooral het beleidsplan dat te vinden is op onze website. Ook kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Verder hopen wij als bestuur dat iedereen veilig en wel de jaarwisseling is doorgekomen. We zien mooie activiteiten en acties tegemoet voor het komende half jaar waarbij wij jullie allen van harte verwelkomen.

Op een rood politiek decennium en een mooi 2020!

Gerelateerd:VerenigingMotivatiebrieven kandidaten voor het bestuur van de JS Utrecht

Tags: , , , , ,

Categorieën: Vereniging

Jonge Socialisten in de PvdA