Motivatiebrieven kandidaten voor het bestuur van de JS Utrecht

Lees hier onder de motivatiebrieven van de bestuurskandidaten die verkiesbaar zijn tijdens de aankomende ALV. Je kunt je nog steeds aanmelden voor de ALV dus kom zeker langs, deze zal 22 juli om 19:00 online plaatsvinden.

Motivatiebrieven JS Utrecht 2020-2021

Voorzitter: Kiki Lemmens

Beste lezer,

Mijn naam is Kiki Lemmens, en ik studeer Liberal Arts & Sciences in Utrecht. Tegenwoordig mag ik mijzelf de voorzitter van de JS Utrecht noemen, iets wat ik een hele grote eer vind, en daarom hoop voor nog een jaartje te kunnen doen. Begin 2014 ben ik lid geworden van onze prachtige vereniging, en heb daar nooit spijt van gekregen. In mijn ogen is de JS een groep vol met gezellige, lieve, open en ruimdenkende mensen. Ik heb er heel veel zin in om met al deze mensen er een top jaar van te gaan maken, met zowel inhoudelijke als gezellige evenementen. Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd bereiken via zowel telefoon als mail. 

-Kiki Lemmens

 

Secretaris: Joachim Cornielje

Beste JS’ers,

Na een jaartje ‘JS-pauze’ heb ik toch besloten om terug te komen. Na twee jaar voorzitterschap van onze mooie afdeling heb ik het meeste wel gezien bij onze afdeling maar toch is er een ding wat ik nog niet heb opgepakt. Iets wat belangrijk is voor onze organisatie maar vaak ondergesneeuwd raakt bij het organiseren van andere activiteiten, en dat is het contact met de Partij van de Arbeid Utrecht. Mijn bestuursjaar zal daarom draaien rondom het contact verbeteren met onze moederpartij. Ik geloof dat samenwerking tussen de Partij van de Arbeid Utrecht en de Jonge Socialisten Utrecht voor beide partijen een grote toegevoegde waarde kan hebben. Door middel van coaching-programma’s en talentscouting kan de Partij van de Arbeid dingen betekenen voor de Jonge Socialisten, terwijl andersom de Jonge Socialisten de Partij van de Arbeid kunnen voorzien van jonge enthousiaste leden die bereidt zijn hun handen uit de mouwen te steken voor de Sociaaldemocratie in ons mooie Utrecht. Ik wil deze taak het aankomend jaar graag op me nemen in de rol van secretaris. Omdat ik hou van onze afdeling, omdat ik geloof in haar kracht en omdat ik wil blijven vechten voor een sociaaldemocratisch Utrecht.

Met rode groet,
Joachim Cornielje

 

Penningmeester: Adil Nibou

Hierbij wil ik mij kandidaat stellen voor de functie van penningmeester voor de JS Utrecht.
Het afgelopen jaar ben ik toegetreden als lid tot de vereniging en heb ik geleerd dat het een leuke vereniging is met leuke mensen. Op het moment leert de situatie dat de vereniging niet zo actief meer is. Dit komt mede door de crisis die zich op het moment afspeelt en het afhaken van leden in de JS Utrecht.
Mijn doel is om de JS Utrecht actief te maken door leden op hun plek te laten voelen en waar nodig te ondersteunen met elk idee die ze hebben.
Met vriendelijke groet,
Adil Nibou

Algemeen bestuurslid: Koen Janssen

Beste lezer,
Bij deze wens ik mij kandidaat te stellen voor de functie van algemeen bestuurslid bij de JS Utrecht.
Mijn naam is Koen en ik ben een 21 jaar oude student taal- en cultuurstudies. In 2019 ben ik lid van de JS geworden en sindsdien kom ik graag naar activiteiten toe. De goede sfeer en de politieke ideologie maken dat ik mij actiever in wil zetten voor de vereniging.
Ik ben van mening dat er, zeker in aanloop naar de tweede kamerverkiezingen, een duidelijker geluid vanuit jongeren moet komen. Omdat PJO’s een belangrijke rol vervullen binnen ons democratisch stelsel hoop ik dan ook een persoonlijk bijdrage hieraan te kunnen leveren.
Daarnaast heb ik interesse in het politiek proces en bestuursfuncties in het algemeen. Omdat ik graag meer hierover wil leren lijkt de functie van algemeen bestuurslid mij passend.
Het lijkt me een verrijking om jullie bestuur te mogen versterken en hoop dan ook dat ik dit mag doen.
Met vriendelijke groet,
Koen Janssen

 

Tags: , , ,

Categorieën: Vereniging

Jonge Socialisten in de PvdA