Over ons

Over de Jonge Socialisten Utrecht

Betuursfoto

Wij zijn de afdeling Utrecht van de Jonge Socialisten in de PvdA. Met enkele honderden leden proberen we gezelligheid te combineren met politieke inhoud. Door middel van interessante evenementen proberen we jongeren te enthousiasmeren voor de politiek in het algemeen en voor de sociaal-democratie in het bijzonder. Nieuwsgierig? Schroom dan niet om naar een van onze borrels, politieke cafés of andere evenementen te komen! Wij zijn bereikbaar via: r.l.hofstra@students.uu.nl

Bestuursleden

  • Joachim CornieljeJoachim CornieljeVoorzitterMailTelefoon0653381763Hallo iedereen, ik ben Joachim en ik ben voorzitter van JS Utrecht. Ik ben 20 jaar oud en ik woon met drie vrienden in Utrecht. Ik hou van voetbal, op vakantie gaan en dingen doen met vrienden. Ik ben van plan aankomend jaar veel inhoudelijke evenementen te plannen met interessante sprekers en debatten te organiseren. Hopelijk zie ik je snel bij een van onze evenementen!
  • Roos HofstraRoos HofstraSecretaris/Vice-voorzitterMailTelefoon0653479691Mijn naam is Roos hofstra en ik studeer Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU. Ik ben actief als secretaris voor de Jonge socialisten Utrecht. Politiek is voor jongeren erg interessant en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom wil ik dit jaar zo veel mogelijk jongeren bereiken en betrekken bij de politiek. Je kan me altijd mailen of aanspreken bij een van onze activiteiten. Hopelijk tot snel!
  • Annabelle RemmerswaalAnnabelle RemmerswaalPenningmeesterHallootjes! Ik ben Annabelle Remmerswaal en 21 jaar oud. Ik studeer Geschiedenis in deze prachtige stad Utrecht. Naast mijn studie, werk en vrijwilligerswerk, ben ik graag bezig met politiek. Politiek brengt mensen samen en is belangrijk voor iedereen. Als penningmeester van de Jonge Socialisten Utrecht probeer ik deze boodschap te verspreiden en draag ik mij steentje bij om leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Kom een langs bij de activiteiten want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
  • Judy OkkingaJudy OkkingaAlgemeen bestuurslidMijn naam is Judy Okkinga, ik ben 23 jaar en studeer Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie sociaal-groene Wageningen en woon nu 5 jaar met veel plezier in Utrecht. Afgelopen jaar heb ik mogen proeven aan de politiek door mij in te zetten voor de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen in Utrecht. Hierdoor ben ik enthousiast geworden om in het bestuur bij de Jonge Socialisten te gaan en deze stad mooier, sterker en bovenal socialer te maken!
  • Youri EijsinkYouri EijsinkAlgemeen bestuurslidMailHoi! Ik ben Youri Eijsink, 20 jaar en al een aantal jaartjes lid van de JS. Afgelopen jaar ben ik actief geweest voor de PvdA-afdeling Hof van Twente. Nu zit ik opnieuw in het bestuur van de JS Utrecht en hoop ik er samen weer een mooi jaar van te maken. Zodat iedereen met plezier naar deze gezellige en leerzame vereniging kan komen.
Jonge Socialisten in de PvdA