Over ons

De Jonge Socialisten Utrecht

Bestuursfoto 1

Wij zijn de afdeling Utrecht van de Jonge Socialisten in de PvdA. Met enkele honderden leden proberen we gezelligheid te combineren met politieke inhoud. Door middel van interessante evenementen proberen we jongeren te enthousiasmeren voor de politiek in het algemeen en voor de sociaal-democratie in het bijzonder. Nieuwsgierig? Schroom dan niet om naar éen van onze borrels, politieke cafés of andere evenementen te komen! Wij zijn bereikbaar via: rinusvanhofweegen@hotmail.com

Bestuursleden

  • Kiki LemmensKiki LemmensVoorzitterMailTelefoon+316 57173527Beste lezer, Mijn naam is Kiki Lemmens, en ik studeer Liberal Arts & Sciences in Utrecht. Tegenwoordig mag ik mijzelf de voorzitter van de JS Utrecht noemen, iets wat ik een hele grote eer vind. Begin 2014 ben ik lid geworden van onze prachtige vereniging, en heb daar nooit spijt van gekregen. In mijn ogen is de JS een groep vol met gezellige, lieve, open en ruimdenkende mensen. Ik heb er heel veel zin in om met al deze mensen er een top jaar van te gaan maken, met zowel inhoudelijke als gezellige evenementen. Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd bereiken via zowel telefoon als mail.
  • Rinus van HofweegenRinus van HofweegenVice-voorzitter/SecretarisMailHi, mijn naam is Rinus. Van de PvdA en de JS ben ik lid geworden omdat ik de idealen die ik nastreef voor een belangrijk deel terugvind bij deze organisaties. Een socialere wereld waarin mensen gelijk zijn en de zelfde kansen krijgen is iets waarvoor ik mij wil inzetten. Zowel binnen als buiten de JS probeer ik hieraan bij te dragen door maatschappelijk betrokkenheid en interesse in de politiek onder aandacht te brengen bij zowel jongeren als ouderen. Dit doe ik met plezier, zo ook het komende jaar, vanuit mijn rol als bestuurslid.
  • Annabelle RemmerswaalAnnabelle RemmerswaalPenningmeesterHallootjes! Ik ben Annabelle Remmerswaal en 21 jaar oud. Ik studeer Geschiedenis in deze prachtige stad Utrecht. Naast mijn studie, werk en vrijwilligerswerk, ben ik graag bezig met politiek. Politiek brengt mensen samen en is belangrijk voor iedereen. Als penningmeester van de Jonge Socialisten Utrecht probeer ik deze boodschap te verspreiden en draag ik mij steentje bij om leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Kom een langs bij de activiteiten want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Jonge Socialisten in de PvdA