Over ons

Over de Jonge Socialisten Utrecht

Betuursfoto

Wij zijn de afdeling Utrecht van de Jonge Socialisten in de PvdA. Met enkele honderden leden proberen we gezelligheid te combineren met politieke inhoud. Door middel van interessante evenementen proberen we jongeren te enthousiasmeren voor de politiek in het algemeen en voor de sociaal-democratie in het bijzonder. Nieuwsgierig? Schroom dan niet om naar een van onze borrels, politieke cafés of andere evenementen te komen! Wij zijn bereikbaar via: jsafdutrecht@gmail.com

Bestuursleden

  • Joachim CornieljeJoachim CornieljeVoorzitterMailTelefoon0653381763Hallo iedereen, ik ben Joachim en ik ben voorzitter van JS Utrecht. Ik ben 20 jaar oud en ik woon met drie vrienden in Utrecht. Ik hou van voetbal, op vakantie gaan en dingen doen met vrienden. Ik ben van plan aankomend jaar veel inhoudelijke evenementen te plannen met interessante sprekers en debatten te organiseren. Hopelijk zie ik je snel bij een van onze evenementen!
  • Roos HofstraRoos HofstraSecretaris/Vice-voorzitterMailTelefoon0653479691Mijn naam is Roos hofstra en ik studeer Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU. Ik ben actief als secretaris voor de Jonge socialisten Utrecht. Politiek is voor jongeren erg interessant en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom wil ik dit jaar zo veel mogelijk jongeren bereiken en betrekken bij de politiek. Je kan me altijd mailen of aanspreken bij een van onze activiteiten. Hopelijk tot snel!
  • Tom KortinkTom KortinkPenningmeesterMailTelefoon06-25388961Mijn naam is Tom Kortink, 24 jaar, en ik ben werkzaam in de horeca. Naast mijn werk doe ik een thuisstudie European Study. Dit jaar ben ik de penningmeester. Ik ga mij bezighouden met de geld stromen binnen onze afdeling. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de afdeling en vandaar dat ik me kandidaat heb gesteld als penningmeester.
  • Umar van de PolUmar van de PolAlgemeen BestuurslidMailTelefoon0681764726Mijn naam is Umar van de Pol, 25 jaar, studerende aan de Hogeschool Utrecht. Ik woon zelf in Veenendaal, een plaats dat net nog onder de provincie Utrecht valt. Ik ben zelf 3 jaar geleden actief geworden voor de PvdA en JS. Op het moment in Veenendaal één van de campagneleiders en in het bestuur van de leukste JS afdeling, JS Utrecht namelijk. Ik mag jullie de komende jaren dienen als het enige algemene bestuurslid, maar ik kan me tegen veel aan bemoeien. Zo kan ik me bezig houden met campagne, activiteiten en leden. Meer ga ik niet verklappen. Spreek me aan tijdens een borrel om meer te weten te komen.
Jonge Socialisten in de PvdA