Bestuur

2021 - 2022

Op deze pagina vind je het huidige bestuur van de Jonge Socialisten in de PvdA Utrecht.

Het bestuur draagt zorg en verantwoordelijkheid voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrieven, mededelingen en de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Het bestuur wordt geïnstalleerd nadat het is verkozen door de Algemene ledenvergadering (ALV). Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor alle leden in de afdeling en mensen die opzoek zijn naar meer informatie omtrent de afdeling!

 

Bestuursleden

Hieronder stelt het huidige bestuur zich kort voor

  • Loes van den BuntLoes van den BuntVoorzitter MailTelefoon+31 6 40973447Hi! Mijn naam is Loes van den Bunt (zij/haar), 20 jaar oud en student in Utrecht. Ik ben sinds 2017 lid van de Jonge Socialisten. Ik ben destijds lid geworden omdat ik een sterk rechtvaardigheidsgevoel heb en daar meer mee wilde doen. Afgelopen zomer ben ik verkozen tot afdelingsvoorzitter van het prachtige Utrecht. Dit jaar ligt de focus op de gemeenteraadsverkiezingen en gaan we hard aan het werk om Utrecht weer een stukje socialer te maken! Mocht je nog vragen hebben, kan je me altijd bellen of mailen!
  • Noortje FlinkNoortje FlinkSecretaris Telefoon+31 6 31571032Hoi, ik ben Noortje (zij/haar) en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer op dit moment Liberal Arts & Sciences aan de UU en mag dit jaar de secretaris van de JS Utrecht zijn. In mijn vrije tijd zul je me vaak een boek zien lezen en ik sta altijd open voor een goed gesprek over politiek, duurzaamheid of het leven!
  • Aran VakiliAran VakiliPenningmeesterTelefoon+31 6 27404109Hoi, ik ben Aran (hij/hem), 21 jaar oud, studeer informatica aan de Universiteit Utrecht en ben dit jaar de penningmeester van de JS Utrecht. Mocht je vragen o.i.d. hebben dan kun je me gerust contacteren.
  • Janne KoekkoekJanne KoekkoekCommunicatieTelefoon+31 6 26163287Hoi! Mijn naam is Janne (zij/haar), ik ben 19 jaar oud en studeer nu bestuurs- en organisatiewetenschap aan de UU. Dit jaar ben ik algemeen bestuurslid voor de JS Utrecht en richt ik mij op promotie en communicatie. Politieke thema's die mij aan het hart gaan zijn groeiende sociale en economische ongelijkheid, het vraagstuk hoe we sociaal de klimaatcrisis tegen kunnen gaan en het oneerlijke woonbeleid. Natuurlijk ook hoe we zoveel mogelijk jongeren kunnen aantrekken tot de sociaaldemocratie. Voor boekentips, feedback of een gezellig gesprek kun je me benaderen via bovenstaande contactgegevens of aanspreken op een activiteit!
  • Melvin HoogendijkMelvin HoogendijkPolitiek & coördinator boekenclubTelefoon+31 6 18197010Hey! Ik ben Melvin (hij/hem), 19 jaar en student bestuurs- en organisatiewetenschap. Ik heb een passie voor de politiek en maatschappij. Met plezier lees, praat en filosofeer ik over alles dat mooi en interessant is; over politiek van blauw tot rood en over leven en dood. Grote interesse heb ik in de dynamiek van de politieke strijd, beeldvorming, ideologie, internationale betrekkingen en heel veel meer. Elke dag hoop ik weer dat strijdbare politiek de wereld voor iedereen mooier kan maken. Voor ideeën voor activiteiten, praktische vragen of andersoortige ideeënruil, stuur gerust een appje of bel me!
  • Jort FernigJort FernigMaatschappijTelefoon+31 6 14822166Hoi! Mijn naam is Jort (hij/hem), 23 jaar en woon momenteel in Amersfoort. Ik heb vier jaar Geschiedenis gestudeerd in het mooie Utrecht. Daarbij heb ik mij vooral beziggehouden met maatschappelijke vraagstukken die mij als jonge sociaal-democraat bezigghouden, dat zijn o.a. economische ongelijkheid, klimaatverandering en internationale betrekkingen. Ik ben lid geworden van de JS om als persoon ook bij te dragen aan deze sociale kwesties. Voor vragen kan je mij altijd bereiken op bovenstaand nummer.

Archief

Geïnteresseerd naar voorgaande besturen van de afdeling Utrecht? Binnenkort verschijnt er op onze website een archief met recente besturen die de huidige voorgingen. Kom dus vooral terug naar de website voor dit kleine stukje geschiedenis van de Jonge Socialisten Utrecht.

Over tijd zullen we de verloren geschiedenis proberen te achterhalen om dit archief uit te breiden. Ook zal het zich vanzelf vullen als onze afdeling elk jaar een jaartje ouder wordt en een nieuw bestuur de touwtjes oppakt.

Op mooie jaren die zullen volgen en een rood en rechtvaardig Utrecht, op een mooi 2020 en vooral het opnieuw opbloeien van de sociaal democratie!

– Rinus van Hofweegen namens het Utrecht bestuur 2019 – 2020

Jonge Socialisten in de PvdA