Bestuur

2022-2023

Op deze pagina vind je het huidige bestuur van de Jonge Socialisten in de PvdA Utrecht.

Het bestuur draagt zorg en verantwoordelijkheid voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrieven, mededelingen en de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Het bestuur wordt geïnstalleerd nadat het is verkozen door de Algemene ledenvergadering (ALV). Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor alle leden in de afdeling en mensen die opzoek zijn naar meer informatie omtrent de afdeling!

 

Bestuursleden

  • Noortje FlinkNoortje FlinkVoorzitterIk ben Noortje (zij/haar), 23 jaar oud en student Liberal Arts & Sciences aan de Universiteit Utrecht. In mijn vrije tijd werk ik bij de bibliotheek Utrecht en zul je me ook vaak lezend in een boek aantreffen. Daarnaast sta ik altijd open voor een goeie film, mooie museumtentoonstellning of een stevig gesprek over duurzaamheid.
  • Janne KoekkoekJanne KoekkoekSecretaris (vertrouwenspersoon)Telefoon+31 6 26163287Hoi, ik ben Janne (zij/haar), 20 jaar oud en een Hagenees verdwaald in Utrecht. Ik studeer bestuurs- en organisatiewetenschap (net als dit halve afdelingsbestuur), ben met veel plezier actief voor diverse vrijwilligersorganisaties en werk in een tweedehands boekhandel met een hele grote sectie over de geschiedenis van de sociaaldemocratie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat sociaaldemocratie niet tot de geschiedenis behoort, maar vooral nu zo belangrijk is, zet ik mij graag in als secretaris voor de JS Utrecht. Ik houd me vooral bezig met interne organisatie, maar bij vragen, een goed gesprek of een boekentip, weet me te vinden!
  • Wessel RoodhofWessel RoodhofPenningmeester & vice-voorzitterIk ben Wessel (hij/hem)en 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als leraar geschiedenis en volg nu een premaster geschiedenis aan de universiteit Leiden. Ik woon al vijf jaar in Utrecht, waarvan drie jaar in een studentenhuis en twee jaar in een studio appartement. Ik ben drie jaar lid van de JS en de PvdA. Dit jaar ben ik bestuurslid van de JS omdat ik graag ervaring wil op doen binnen een organisatie en mijn bijdrage wil leveren bij de JS. Ik heb politiek altijd interessant gevonden en ben overtuigd dat de politiek begint bij jongeren. Ik wil samen met de JS duidelijk maken dat de keuzes en ideeën van jongeren wel degelijk van waarde zijn.
  • Achilles KoliakisAchilles KoliakisPolitiekTelefoon+31 6 16499388Hallo, ik ben Achilles (hij/hem), een net begonnen student met een passie voor geschiedenis, Europa en wat we kunnen doen voor onze medemens. Als bestuurslid politiek kan je altijd bij mij komen met ideeën, meningen en debatten, ik vind het zelf ook leuk om met iedereen een goed gesprek te houden.
  • MelvinMelvinAlgemeen Bestuurslid (tevens vertrouwenspersoon)Telefoon+31 6 18197010
  • Timothy BakkerTimothy BakkerBestuurslid communicatieTelefoon+31 6 18689205Ik ben Tim (hij/hem), 19 jaar oud en ik doe een geschiedenis lerarenopleiding aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben al meer dan een jaar lid van de JSU en nu ook bestuurslid communicatie. Als bestuurslid communicatie wil ik me graag inzetten om de afdeling Utrecht weer op de kaart te brengen. Dat houdt in dat ik inactieve social media accounts weer actief wil maken, en verandering wil doorzetten op de accounts die we al gebruiken. Dat houdt in dat alle social media accounts interactiever zullen worden en er nieuwe designs komen. Wat ik als grootste doel zie in mijn tijd als bestuurslid is om de communicatie met leden zoveel mogelijk te onderhouden en te vergroten, op die manier hoop ik iedereen het gevoel te geven dat ze van waarde zijn in onze mooie jongerenorganisatie.

Archief

Geïnteresseerd in voorgaande besturen van de afdeling Utrecht? Hier vind je een archief met recente afgelopen besturen die het huidige voorgingen. Kom dus vooral terug naar de website voor dit kleine stukje geschiedenis van de Jonge Socialisten Utrecht. Over tijd zullen we de verloren geschiedenis proberen te achterhalen om dit archief uit te breiden. Ook zal het zich vanzelf vullen als onze afdeling elk jaar een jaartje ouder wordt en een nieuw bestuur de touwtjes oppakt.

Bestuur 2021-2022

Voorzitter – Loes van den Bunt

Secretaris – Noortje Flink

Penningmeester – Aran Vakili

Communicatie – Janne Koekkoek

Algemeen Bestuurslid – Jort Fernig

Algemeen Bestuurslid – Melvin

Jonge Socialisten in de PvdA