Bestuur

2020 - 2021

Op deze pagina vindt je het huidige bestuur van de Jonge Socialisten in de PvdA Utrecht.

Het bestuur draagt zorg en verantwoordelijkheid voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrieven, mededelingen en de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Het bestuur wordt geïnstalleerd nadat het is verkozen door de Algemene ledenvergadering (ALV). Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor alle leden in de afdeling en mensen die opzoek zijn naar meer informatie omtrent de afdeling!

Tijdens de afgelopen ALV heeft het bestuur dit beleidsplan gepresenteerd. Ben je geïnteresseerd? Lees het dan vooral even door om op de hoogte te zijn van de plannen van het komende half jaar.

Bestuursleden

Hier onder stellen de bestuursleden zich kort voor.

  • Kiki LemmensKiki LemmensVoorzitterMailTelefoon+316 57173527Beste lezer, Mijn naam is Kiki Lemmens, en ik studeer Liberal Arts & Sciences in Utrecht. Tegenwoordig mag ik mijzelf de voorzitter van de JS Utrecht noemen, iets wat ik een hele grote eer vind. Begin 2014 ben ik lid geworden van onze prachtige vereniging, en heb daar nooit spijt van gekregen. In mijn ogen is de JS een groep vol met gezellige, lieve, open en ruimdenkende mensen. Ik heb er heel veel zin in om met al deze mensen er een top jaar van te gaan maken, met zowel inhoudelijke als gezellige evenementen. Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd bereiken via zowel telefoon als mail.
  • Joachim CornieljeJoachim CornieljeSecretaris MailTelefoon0653381763Hey JS’ers, De meeste van jullie kennen mij waarschijnlijk wel maar voor degene die mij niet kennen: ik ben Joachim. Ik ben 23 jaar en studeer Sociologie in het mooie Utrecht. Ik woon in een studentenhuis op de Ina Boudier-Bakkerlaan. Ik ben tevens twee jaar voorzitter geweest van onze afdeling en wil nu graag nog een jaartje onze afdeling verder helpen als secretaris van JS Utrecht. Mijn voornaamste doel zou zijn banden aan te halen met de Partij van de Arbeid Utrecht aangezien dat iets is wat vaak een beetje blijft liggen. Als je vragen, opmerkingen of ideeën hiervoor hebt kan je altijd contact opnemen met mij. Hopelijk zie ik je snel op een van onze activiteiten! Joachim
  • Adil NibouAdil NibouPenningmeester Hallo allemaal Het afgelopen jaar ben ik toegetreden als lid tot de vereniging en heb ik geleerd dat het een leuke vereniging is met leuke mensen. Op het moment leert de situatie dat de vereniging niet zo actief meer is. Dit komt mede door de crisis die zich op het moment afspeelt en het afhaken van leden in de JS Utrecht. Mijn doel is om de JS Utrecht actief te maken door leden op hun plek te laten voelen en waar nodig te ondersteunen met elk idee die ze hebben. Met vriendelijke groet, Adil Nibou
  • Koen JanssenKoen JanssenAlgemeen Bestuurslid Hoi! Mijn naam is Koen Janssen en ik ben een 21 jaar oude student Taal- en Cultuurstudies in Utrecht. Ik ben sinds vorig jaar lid van de JS omdat ik me graag in wil zetten voor een eerlijkere samenleving waarin zowel mensen als kansen gelijk zijn. Als algemeen bestuurslid houd ik me voornamelijk bezig met de leden van onze afdeling. Voel je vrij om me aan te spreken op een activiteit, ik ben namelijk altijd wel in voor een praatje!
  • Yuval de GoeijYuval de GoeijMailHoi, mijn naam is Yuval de Goeij en ik ben sinds kort algemeen bestuurslid bij de Jonge Socialisten Utrecht. Ik heb me bij de JS en de PvdA aangesloten omdat ik iets wilde doen met mijn interesse in de politiek en het belangrijk vind dat iedereen gelijke kansen krijgt. Daar wil ik mij graag voor inzetten. Als algemeen bestuurslid wil ik dit jaar veel jonge mensen proberen te bereiken (via sociale media en onze activiteiten) en ze enthousiast maken voor de Jonge Socialisten. Want hoe meer actieve leden, hoe beter! Voor vragen en/of opmerkingen kun je mij bereiken via mijn mailadres

Archief

Geïnteresseerd naar voorgaande besturen van de afdeling Utrecht? Binnenkort verschijnt er op onze website een archief met recente besturen die de huidige voorgingen. Kom dus vooral terug naar de website voor dit kleine stukje geschiedenis van de Jonge Socialisten Utrecht.

Over tijd zullen we de verloren geschiedenis proberen te achterhalen om dit archief uit te breiden. Ook zal het zich vanzelf vullen als onze afdeling elk jaar een jaartje ouder wordt en een nieuw bestuur de touwtjes oppakt.

Op mooie jaren die zullen volgen en een rood en rechtvaardig Utrecht, op een mooi 2020 en vooral het opnieuw opbloeien van de sociaal democratie!

– Rinus van Hofweegen namens het Utrecht bestuur 2019 – 2020

Jonge Socialisten in de PvdA